”Med en elevplads hos R&M-EL oplever jeg en afvekslende hverdag med mange alsidige opgaver, hvilket gør, at jeg kan udforske mine evner og de områder, jeg brænder mest for. Der er stor lydhørhed overfor mine ønsker og ideer, og jeg har fået mulighed for at få ansvar for og indflydelse på egne opgaver. Det er et meget lærerigt arbejdsmiljø, og giver én blod på tanden for at lære endnu mere. Jeg er virkelig glad for at være på en arbejdsplads med fokus på sammenhold, gode kolleger og med plads til grin.”

Sara Drejer Brøndum- nuværende kontorelev hos R&M-EL

”Jeg har været meget glad for at tage min uddannelse i en privat virksomhed som R&M-EL. Det har givet mig mulighed for at få indblik i mange forskellige arbejdsområder, hvilket giver et godt indblik i hvordan en virksomhed er skruet sammen. Virksomheden har vist mig meget tillid og dermed budt på mange spændene arbejdsopgaver, som har rustet mig godt til at søge fremtidige stillinger.”

Louise Laursen- tidligere kontorelev hos R&M-EL

”Som elev hos R&M-EL får man stor medbestemmelse på egne opgaver, og de har givet mig rammerne og mulighederne til at komme til at arbejde med udvikling og optimering, hvilket er et område jeg brænder meget for. Hver dag byder på nye udfordringer og spændende opgaver.”

Sidsel Bie- tidligere kontorelev hos R&M-EL. Blev fastansat som Proces- og udviklingsansvarlig i 3,5 år efter endt uddannelse.

”Jeg er positivt overrasket over det dybdegående læringsniveau der er ved at være elev i en privat virksomhed. Jeg har modtaget masser at nyttig sparring med mange ledere, og fået oparbejdet kompetencer inden for forskellige områder. Samtidig er der også et tæt sammenhold blandt mine kollegaer, som er søde og hjælpsomme, og har fokus på, at de skal lære fra sig og deltage i min udvikling. Vi fejrer vores sejre sammen og holder fredagshygge cirka en gang om måneden.”

Christina Høiberg- tidligere kontorelev hos R&M-EL

Københavns Kommune, Materiel og Bygninger har gennem flere år haft et godt og konstruktivt samarbejde med R&M-EL. Samarbejdet har alle årene bygget på gensidig tillid og gensidig respekt.

Jeg har på intet tidspunkt oplevet, at dette er blevet misbrugt eller ikke opfyldt. Jeg har alle årene oplevet en konstruktiv tilgang til løsning af opgaverne og altid med forslag til en forbedret opgaveløsning.

Jens-Kristian JacobsenEnhedschef - Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen

Universitetets banebrydende forskning er i højeste grad afhængige af at vores meget komplekse og kritiske anlæg fungerer optimalt og til enhver tid.

Vi har igennem mange år haft en godt og tillidsfuldt samarbejde med R&M-EL, som tager det fulde ansvar for denne opgave.

R&M-EL er en meget professionel og dedikeret virksomhed, som går hele vejen for at sikre, at vores anlæg og brugere altid serviceres bedst muligt.

Søren P. HassingCampuschef, Head of Operations - Science Campus Service, Københavns Universitet

Vi sætter stor pris på at samarbejde med R&M-EL, da de har en yderst professionel, serviceminded og løsningsorienteret tilgang til projekterne.

R&M-EL leverer løsninger til yderst konkurrencedygtige priser og er meget proaktive i deres tilgang til opgaverne.

Samtidig ved jeg at der er styr på kvaliteten og sikkerheden, og at det hele testes og dokumenteres, så jeg ikke behøver bruge tid på at kontrollere arbejdet.

Bjarne SkaltsDriftschef, Center for Ressourcer og Drift - Udenrigsministeriet

Jeg har nogle super morsomme og glade kollegaer, som gør min arbejdsdag endnu sjovere!

Martin BorchServicemontør

R&M-EL har et stort fokus på mig, min udvikling og mine ønsker for en tilfredsstillende ansættelse.

Thomas AndersenProjektleder

Jeg har generelt haft et rigtigt godt samarbejde både med R&M-ELs projektleder og formanden på pladsen. De var begge proaktive og var generelt rigtig godt inde i projektet og projektets tidsplan hele vejen igennem.

Lars Peter HansenEkstern Rådgiver - Rambøll, DTU Lyngby Bygn. 206 & 207

Vi opfatter R&M-EL som en seriøs samarbejdspartner og vi satser på at fortsætte relationen i årene fremover.

Søren HassingProjektleder - Science Campus Service

R&M’s medarbejdere har optrådt MEGET professionelt og kundevenligt i denne sag. Såvel i forhold til rådgivning før arbejdets igangsættelse, som dialog og selvstændig håndtering af fremdriften i projektet og problemløsning undervejs. Installationen er udført på et kvalitetsmæssigt højt niveau.

Anne Marie LundBelysningsspecialist/lyddesigner - Philips

Jeg er glad for at arbejde i en virksomhed, som går efter de unikke løsninger og de gode kundeforhold. Jeg får lov til at gå hos mine faste kunder og får på den måde skabt et unikt kendskab til netop deres ønsker. Jeg kan godt lidt at blive udfordret i min hverdag og det gør jeg ved selv at få lov til at udarbejde mindre tilbud til vores kunder samt at planlægge min egen arbejdsopgaver.

Niels MikkelsenFørste Montør, R&M-EL

R&M-EL er en virksomhed som har en tydelig strategi og ambitiøse mål, og formidler disse fornuftigt videre til deres ansatte. Jeg er glad for den fleksibilitet jeg har mht. min egen arbejdsplanlægning, og virksomheden er god til at uddelegere ansvar ud til de enkelte montører. Jeg har nogle fantastiske kollegaer og vores sammenhold er unikt!

Frederik LindvigProjektleder, R&M-EL

Jeg er yderst tilfreds med teamet som er sat på opgaven. De er imødekommende og har forstået budskabet med, at Københavns Universitet (KU) er et arbejdsmiljø, hvor opgaver udføres i bestemte rammer, og der så mange mennesker, som er bygherrer. Alle de implicerede el-installatører har vist stor respekt for miljøet og det værdsætter vi på KU. Stor tak til alle de implicerede!

Reza RadProjektleder og specialkonsulent - Københavns Universitet