Københavns Kommune, Materiel og Bygninger har gennem flere år haft et godt og konstruktivt samarbejde med R&M-EL. Samarbejdet har alle årene bygget på gensidig tillid og gensidig respekt.

Jeg har på intet tidspunkt oplevet, at dette er blevet misbrugt eller ikke opfyldt. Jeg har alle årene oplevet en konstruktiv tilgang til løsning af opgaverne og altid med forslag til en forbedret opgaveløsning.

Jens-Kristian JacobsenEnhedschef - Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen

Universitetets banebrydende forskning er i højeste grad afhængige af at vores meget komplekse og kritiske anlæg fungerer optimalt og til enhver tid.

Vi har igennem mange år haft en godt og tillidsfuldt samarbejde med R&M-EL, som tager det fulde ansvar for denne opgave.

R&M-EL er en meget professionel og dedikeret virksomhed, som går hele vejen for at sikre, at vores anlæg og brugere altid serviceres bedst muligt.

Søren P. HassingCampuschef, Head of Operations - Science Campus Service, Københavns Universitet

Vi sætter stor pris på at samarbejde med R&M-EL, da de har en yderst professionel, serviceminded og løsningsorienteret tilgang til projekterne.

R&M-EL leverer løsninger til yderst konkurrencedygtige priser og er meget proaktive i deres tilgang til opgaverne.

Samtidig ved jeg at der er styr på kvaliteten og sikkerheden, og at det hele testes og dokumenteres, så jeg ikke behøver bruge tid på at kontrollere arbejdet.

Bjarne SkaltsDriftschef, Center for Ressourcer og Drift - Udenrigsministeriet