”Jeg har været meget glad for at tage min uddannelse i en privat virksomhed som R&M-EL. Det har givet mig mulighed for at få indblik i mange forskellige arbejdsområder, hvilket giver et godt indblik i hvordan en virksomhed er skruet sammen. Virksomheden har vist mig meget tillid og dermed budt på mange spændene arbejdsopgaver, som har rustet mig godt til at søge fremtidige stillinger.”

Louise Laursen- nuværende kontorelev hos R&M-EL

”Som elev hos R&M-EL får man stor medbestemmelse på egne opgaver, og de har givet mig rammerne og mulighederne til at komme til at arbejde med udvikling og optimering, hvilket er et område jeg brænder meget for. Hver dag byder på nye udfordringer og spændene opgaver.”

Sidsel Bie- tidligere kontorelev hos R&M-EL. Blev fastansat som Proces- og udviklingsansvarlig i 3,5 år efter endt uddannelse.

”Jeg er positivt overrasket over det dybdegående læringsniveau der er ved at være elev i en privat virksomhed. Jeg har modtaget masser at nyttig sparring med mange ledere, og fået oparbejdet kompetencer inden for forskellige områder. Samtidig er der også et tæt sammenhold blandt mine kollegaer, som er søde og hjælpsomme, og har fokus på, at de skal lære fra sig og deltage i min udvikling. Vi fejrer vores sejre sammen og holder fredagshygge cirka en gang om måneden.”

Christina Høiberg- tidligere kontorelev hos R&M-EL