Vi stræber efter at få de bedste elektrikere på langt sigt, og derfor gør vi en ekstra indsats i forbindelse med ansættelsesprocessen.

Hele vores ansættelsesforløb består af 4 trin, så vi er sikre på, at vi vurderer ansøgerne på ens vilkår, og at den rigtige kandidat bliver fundet. Derudover benytter vi også en række test for at sikre os, at kandidaten har de rette faglige kvalifikationer og en personlighed, der passer ind.

Læs om vores behandling af persondata ved rekruttering (PDF).

ANSÆTTELSESPROCES


Screening af ansøgning og CV

I R&M-EL får vi mange kvalificerede ansøgninger fra lærlinge, svende og overmontører, og det er derfor vigtigt, at du i din ansøgning gør det klart for os, hvorfor vi netop skal ansætte dig. Du skal desuden huske at vedlægge et separat CV, eksamensbevis og en kopi af dit svendebrev.

Her er et par tips til, hvad din ansøgning bør indeholde:

Motivation – hvorfor søger du job hos R&M-EL?
Kvalifikationer – hvad gør dig kvalificeret?
Personlige kompetencer – hvordan er du som person?


Samtale 1 – fokus på faglige kvalifikationer

Efter vi har modtaget din ansøgning og CV vil vi vurdere, om dine kompetencer matcher en af vores ledige stillinger. Såfremt vi vurderer, at du er en relevant kandidat til jobbet, vil du blive indkaldt til samtale.

Formålet med den første samtale er, at du som ansøger først og fremmest får en kort introduktion til R&M-EL og vil blive sat ind i, hvad jobbet går ud på. På den måde får du mulighed for at afgøre, om jobbet matcher dine egne forventninger.

Til samtalen vil du få mulighed for at give en kort præsentation af dig selv og uddybe dine kompetencer.

Derudover vil du skulle gennemgå 1-2 test. Det kan f.eks. være en Multiple Choice Test, hvor du skal vælge det rigtige svar blandt flere muligheder, eller det kan være en case, hvor du skal fortælle, hvordan du vil løse en konkret problemstilling.


Samtale 2 – fokus på personlige kvalifikationer

Såfremt vi vurderer, at du lever op til vores faglige krav, vil du blive indkaldt til en samtale mere med fokus på din personlighed. Vi gør meget ud af at vores medarbejdere har et godt samarbejde og at de lever op til vores høje kvalitets og service krav. Du vil blandt andet skulle udfylde en mindre personlighedstest.


Beslutning om rekruttering

Efter grundige overvejelser besluttes det, om du skal ansættes hos R&M-EL.