For at kunne levere den bedste kvalitet er man nødt til at fokusere – og være ekspert inden for bestemte kompetencer. Hos R&M-EL løser vi primært el-opgaver for det offentlige, større erhvervskunder og hovedentreprenører. Vi er specialiseret i renovering af bygninger, kontorer, butikker og institutioner med fokus på energioptimering og intelligente installationer herunder KNX, belysning, el-tavler, datainstallationer samt serviceopgaver. Vi bruger tid på at forstå vores kunders behov, så vi kan yde den bedste service og rådgivning.

Vi løser vores kunders behov ud fra princippet om den bedste løsning og højeste kvalitet til prisen. I praksis betyder det, at vores serviceydelser kan være meget varierende, da de afspejler vores kunders unikke behov. Nedenfor kan du læse i detaljer om nogle af de opgaver, som vi typisk løser for vores kunder.
Hvis du er i tvivl, om vores ydelser matcher jeres behov eller har andre spørgsmål i forbindelse med vores services, er I altid velkomne til at kontakte en af vores rådgivere.

grøn-stikkontakt

Energioptimering

Der findes i dag store besparelser i energioptimering, men mange virksomheder er uvidende omkring hvilke muligheder de har og er ikke opmærksomme på det enorme potentiale.

Læs mere…

DSC_5876

Renovering og ombygning

Vi trives med komplekse renoveringsprojekter, der kræver kreative løsninger for at nå den bedste kvalitet og pris. Hos R&M-EL løser vi typisk renoveringsprojekter fra 0 til 5 millioner kr.

Læs mere…

intelligente_installationer_dtu

Intelligente installationer

Via styring af en bygnings belysningsanlæg, varme, ventilation, køl m.m., er det muligt både at øge komforten for bygningens brugere, og samtidig skabe væsentlige driftsbesparelser.

Læs mere…

2012-05-29 14.14.46

Serviceaftaler

Vi kender vores kunders behov og ved hvor vigtig den rette service er. R&M-EL har tegnet serviceaftaler med en lang række af vores kunder – vi har indgået op til flere ramme- og vagtordningsaftaler.

Læs mere…