For at kunne levere den bedste kvalitet er man nødt til at fokusere – og være ekspert inden for bestemte kompetencer. Hos R&M-EL løser vi primært el-opgaver for det offentlige, større erhvervskunder og hovedentreprenører. Vi er specialiseret i renovering af bygninger, kontorer, butikker og institutioner med fokus på energioptimering og intelligente installationer herunder KNX, belysning, el-tavler, datainstallationer samt serviceopgaver. Vi bruger tid på at forstå vores kunders behov, så vi kan yde den bedste service og rådgivning.

Vi løser vores kunders behov ud fra princippet om den bedste løsning og højeste kvalitet til prisen. I praksis betyder det, at vores serviceydelser kan være meget varierende, da de afspejler vores kunders unikke behov. Nedenfor kan du læse i detaljer om nogle af de opgaver, som vi typisk løser for vores kunder.
Hvis du er i tvivl, om vores ydelser matcher jeres behov eller har andre spørgsmål i forbindelse med vores services, er I altid velkomne til at kontakte en af vores rådgivere.

 • Jeg har generelt haft et rigtigt godt samarbejde både med R&M-ELs projektleder og formanden på pladsen. De var begge proaktive og var generelt rigtig godt inde i projektet og projektets tidsplan hele vejen igennem.

  Lars Peter Hansen
  Ekstern Rådgiver - Rambøll, DTU Lyngby Bygn. 206 & 207
 • Vi opfatter R&M-EL som en seriøs samarbejdspartner og vi satser på at fortsætte relationen i årene fremover.

  Søren Hassing
  Projektleder - Science Campus Service
 • R&M’s medarbejdere har optrådt MEGET professionelt og kundevenligt i denne sag. Såvel i forhold til rådgivning før arbejdets igangsættelse, som dialog og selvstændig håndtering af fremdriften i projektet og problemløsning undervejs. Installationen er udført på et kvalitetsmæssigt højt niveau.

  Anne Marie Lund
  Belysningsspecialist/lyddesigner - Philips
 • Jeg er yderst tilfreds med teamet som er sat på opgaven. De er imødekommende og har forstået budskabet med, at Københavns Universitet (KU) er et arbejdsmiljø, hvor opgaver udføres i bestemte rammer, og der så mange mennesker, som er bygherrer. Alle de implicerede el-installatører har vist stor respekt for miljøet og det værdsætter vi på KU. Stor tak til alle de implicerede!

  Reza Rad
  Projektleder og specialkonsulent - Københavns Universitet
 • R&M-EL har udført energioptimering på Ørestad Skole. På trods af, at skolen først blev taget i brug for 2 år siden har det vist sig, at der var mange penge at spare.

  Jesper Troelsen
  Teknisk Ejendomsleder - Ørestad Skole
 • Københavns Kommune har høje målsætninger om at spare på energien og blive CO2-neutrale, og i den forbindelse er det rigtig vigtigt, at vi har virksomhederne med os. Mæt Café og R&M-EL er gode eksempler på virksomheder, som frivilligt ønsker at bidrage til dette og være med til at løfte denne opgave med at få energibesparelser igennem.

  Lotte Kjærgaard
  Grønne Erhverv
 • R&M-EL er en grøn og innovativ virksomhed, som vi i Københavns Kommune har et fantastisk godt samarbejde med. Jeg synes, det er enormt positivt at se en virksomhed, der både går forrest på den grønne dagsorden, og samtidig er en socialt ansvarlig virksomhed med stor fokus på gode vilkår for de ansatte.

  Frank Jensen
  Overborgmester, København
 • Vi har haft et dybt professionelt samarbejde med R&M-EL. De er kompetente, utrolig servicemindede og har udført deres arbejde med et højt kvalitetsniveau.

  Henrik Fisker
  Varehuschef - Kvickly Holte
 • R&M-ELs tekniker formår på højt niveau at arbejde selvstændigt med leverandører og producenter, der er involveret i projektets elementer.

  Jan Larsen
  Projektleder - Greve Kommune
grøn-stikkontakt

Energioptimering

Der findes i dag store besparelser i energioptimering, men mange virksomheder er uvidende omkring hvilke muligheder de har og er ikke opmærksomme på det enorme potentiale.

Læs mere…

DSC_5876

Renovering og ombygning

Vi trives med komplekse renoveringsprojekter, der kræver kreative løsninger for at nå den bedste kvalitet og pris. Hos R&M-EL løser vi typisk renoveringsprojekter fra 0 til 5 millioner kr.

Læs mere…

intelligente_installationer_dtu

Intelligente installationer

Via styring af en bygnings belysningsanlæg, varme, ventilation, køl m.m., er det muligt både at øge komforten for bygningens brugere, og samtidig skabe væsentlige driftsbesparelser.

Læs mere…

2012-05-29 14.14.46

Serviceaftaler

Vi kender vores kunders behov og ved hvor vigtig den rette service er. R&M-EL har tegnet serviceaftaler med en lang række af vores kunder – vi har indgået op til flere ramme- og vagtordningsaftaler.

Læs mere…