Røder & Mortensen (R&M-EL) er i dag en anerkendt el-installatør, og vi har et klart mål om, at vi vil være Danmarks bedste rådgivende energiinstallatør. Derfor satser vi stort på altid at kunne levere den bedste kvalitet til den rette pris.

Alle virksomheder kan finde forbedringer og derfor arbejder vores ledelse og medarbejdere hårdt på altid at udvikle R&M-EL og leve op til vores kunders forventninger.

Lær alt om virksomheden her på siden – har I nogle kommentarer, er I altid velkommen til at kontakte os.

Hvad siger vores kunder om os?

Læs vores kundeudtagelser

Vores KvalitetsLedelsesSystem (KLS) er godkendt!

For overensstemmelse med:
Sikkerhedsstyrelsens bekendtgørelse nr. 545 af 30. maj 2014 om kvalitetsledelsessystemer for autoriserede virksomheder på el-, vvs- og kloakinstallationsområdet og for virksomheder med virksomhedsgodkendelse på gasområdet.

Gyldighedsområde: Elinstallatørvirksomhed

Gammelt foto af R&M Gl. Kongevej

R&M-ELs historie

R&M-EL er en af Københavns mest erfarne og velrenommerede elinstallatører, som nu har specialiseret sig som rådgivere inden for energioptimering. Vi har en lang og stolt historie, der rækker helt tilbage til år 1919.

Læs mere

SONY DSC

Kundefokus

R&M-EL er specialister i løsninger og rådgivning til detailhandlen, uddannelsesinstitutioner, det offentlige, kontor og administration m.fl.

Læs mere

SONY DSC

Forretningsstrategi

Læs om vores ambitiøse målsætninger, vores struktureret projektstyringsproces, og vores miljø- og sikkerhedsmæssige tiltag, som alle er med til at styrke vores konkurrenceevne.

Læs mere

ansatte R&M-EL

Personaleforhold

I R&M-EL lover vi kunderne kvalitet. Derfor sørger vi for, at vores medarbejdere har de bedste forudsætninger for at yde den bedste service.

Læs mere

Hvorfor vælge os?

Løsninger

Vi trives med udfordrende projekter, der kræver nytænkning og kreative løsninger. Ud fra kundernes unikke behov finder vi den bedste løsning og højeste kvalitet til den bedste pris.

Energioptimering

Vi brænder for energirigtige løsninger og tænker hele tiden på, hvordan vi kan reducere energiforbruget mest muligt. Vores energiafdeling har både energiteknologer, energivejledere og cleantechintegratoreransat. Vi kan rådgive om de optimale løsninger og udarbejde de nødvendige energirapporter, der dokumentere besparelsesmulighederne.

Kundetilfredshed

R&M-EL har nogle af de mest tilfredse kunder og gør meget ud af hele tiden at arbejde med at overgå vores kunders forventninger. Derfor måler vi og følger løbende op på vores kundetilfredshed.

LEAN

Vi arbejder ud fra en LEAN filosofi og optimerer derfor kontinuerligt vores arbejde og processer. Alting kan gøres bedre og vi tager hver dag et skridt fremad.

Udvalgte kunder

 • Jeg har generelt haft et rigtigt godt samarbejde både med R&M-ELs projektleder og formanden på pladsen. De var begge proaktive og var generelt rigtig godt inde i projektet og projektets tidsplan hele vejen igennem.

  Lars Peter Hansen
  Ekstern Rådgiver - Rambøll, DTU Lyngby Bygn. 206 & 207
 • Vi opfatter R&M-EL som en seriøs samarbejdspartner og vi satser på at fortsætte relationen i årene fremover.

  Søren Hassing
  Projektleder - Science Campus Service
 • R&M’s medarbejdere har optrådt MEGET professionelt og kundevenligt i denne sag. Såvel i forhold til rådgivning før arbejdets igangsættelse, som dialog og selvstændig håndtering af fremdriften i projektet og problemløsning undervejs. Installationen er udført på et kvalitetsmæssigt højt niveau.

  Anne Marie Lund
  Belysningsspecialist/lyddesigner - Philips
 • Jeg er yderst tilfreds med teamet som er sat på opgaven. De er imødekommende og har forstået budskabet med, at Københavns Universitet (KU) er et arbejdsmiljø, hvor opgaver udføres i bestemte rammer, og der så mange mennesker, som er bygherrer. Alle de implicerede el-installatører har vist stor respekt for miljøet og det værdsætter vi på KU. Stor tak til alle de implicerede!

  Reza Rad
  Projektleder og specialkonsulent - Københavns Universitet
 • R&M-EL har udført energioptimering på Ørestad Skole. På trods af, at skolen først blev taget i brug for 2 år siden har det vist sig, at der var mange penge at spare.

  Jesper Troelsen
  Teknisk Ejendomsleder - Ørestad Skole
 • Københavns Kommune har høje målsætninger om at spare på energien og blive CO2-neutrale, og i den forbindelse er det rigtig vigtigt, at vi har virksomhederne med os. Mæt Café og R&M-EL er gode eksempler på virksomheder, som frivilligt ønsker at bidrage til dette og være med til at løfte denne opgave med at få energibesparelser igennem.

  Lotte Kjærgaard
  Grønne Erhverv
 • R&M-EL er en grøn og innovativ virksomhed, som vi i Københavns Kommune har et fantastisk godt samarbejde med. Jeg synes, det er enormt positivt at se en virksomhed, der både går forrest på den grønne dagsorden, og samtidig er en socialt ansvarlig virksomhed med stor fokus på gode vilkår for de ansatte.

  Frank Jensen
  Overborgmester, København
 • Vi har haft et dybt professionelt samarbejde med R&M-EL. De er kompetente, utrolig servicemindede og har udført deres arbejde med et højt kvalitetsniveau.

  Henrik Fisker
  Varehuschef - Kvickly Holte
 • R&M-ELs tekniker formår på højt niveau at arbejde selvstændigt med leverandører og producenter, der er involveret i projektets elementer.

  Jan Larsen
  Projektleder - Greve Kommune
Mads Munch
Mads Munch

Senior Tekniker, energivejleder

Tanja T. K. Jensen

HR- og marketingansvarlig

Lars Elmvang
Lars Elmvang

Chef, strategi- og forretningsudvikling

Henrik A. Olsen

Driftschef - K&D

Andreas Rahelt
Andreas Rahelt

Senior Tekniker, CleanTech Integrator

Michael Holm-Christensen

Driftschef - F&U

stig elmvang
Stig F. Elmvang

Adm. direktør