Røder & Mortensen (R&M-EL) er i dag en anerkendt el-installatør, og vi har et klart mål om, at vi vil være hovedstadens foretrukne samarbejdspartner. Derfor satser vi stort på altid at kunne levere den bedste kvalitet til den rette pris.

Alle virksomheder kan finde forbedringer og derfor arbejder vores ledelse og medarbejdere hårdt på altid at udvikle R&M-EL og leve op til vores kunders forventninger.

Lær alt om virksomheden her på siden – har I nogle kommentarer, er I altid velkommen til at kontakte os.

Hvad siger vores kunder om os?

Læs vores kundeudtalelser
Gammelt foto af R&M Gl. Kongevej

R&M-ELs historie

R&M-EL er en af Københavns mest erfarne og velrenommerede elinstallatører, som nu har specialiseret sig som rådgivere inden for energioptimering. Vi har en lang og stolt historie, der rækker helt tilbage til år 1919.

Læs mere

SONY DSC

Kundefokus

R&M-EL er specialister i løsninger og rådgivning til detailhandlen, uddannelsesinstitutioner, det offentlige, kontor og administration m.fl.

Læs mere

SONY DSC

Forretningsstrategi

Læs om vores ambitiøse målsætninger, vores struktureret projektstyringsproces, og vores miljø- og sikkerhedsmæssige tiltag, som alle er med til at styrke vores konkurrenceevne.

Læs mere

ansatte R&M-EL

Personaleforhold

I R&M-EL lover vi kunderne kvalitet. Derfor sørger vi for, at vores medarbejdere har de bedste forudsætninger for at yde den bedste service.

Læs mere

Hvorfor vælge os?

LEAN

Vi arbejder ud fra en LEAN filosofi og optimerer derfor kontinuerligt vores arbejde og processer. Alting kan gøres bedre og vi tager hver dag et skridt fremad.

Løsninger

Vi trives med udfordrende projekter, der kræver nytænkning og kreative løsninger. Ud fra kundernes unikke behov finder vi den bedste løsning og højeste kvalitet til den bedste pris.

Kundetilfredshed

R&M-EL har nogle af de mest tilfredse kunder og gør meget ud af hele tiden at arbejde med at overgå vores kunders forventninger. Derfor måler vi og følger løbende op på vores kundetilfredshed.

Energioptimering

Vi brænder for energirigtige løsninger og tænker hele tiden på, hvordan vi kan reducere energiforbruget mest muligt. Vores energiafdeling har både energiteknologer, energivejledere og cleantechintegratoreransat. Vi kan rådgive om de optimale løsninger og udarbejde de nødvendige energirapporter, der dokumentere besparelsesmulighederne.

Udvalgte kunder