Vores arbejds- og personaleforhold er baseret på tillid og ansvar hos de ansatte. Vi forsøger at imødekomme dette ved at udruste medarbejderne med de rette kompetencer og viden til at udføre de til tider krævende opgaver.

En anden måde at sikre kunderne kvalitet på er ved at forsyne medarbejderne med det rigtige udstyr (f.eks. værktøj, testudstyr, arbejdsbil og arbejdstøj), så de kan udføre deres opgaver bedst muligt.

RM El-110614-154 (lille)

SOCIALE AKTIVITETER

De ansatte gør meget ud af at have et godt og positivt samvær med hinanden, hvor diverse sociale aktiviteter ofte bliver planlagt. Sidste fredag i måneden holdes der Fredagshygge og et festudvalg står for at planlægge firmaudflugter, sommerfest, julefrokost m.m.

KURSER

Interne og eksterne kurser og infomøder afholdes ca. 2-3 gange i kvartalet, hvor der fokuseres på alt fra salg og energivejledning til anvendelsen af og funktionen af forskellige produkter m.m. Samtidig har vi hos R&M-EL et tæt samarbejde med vores leverandører for at kunne opretholde et højt, fagligt niveau og tilbyde den bedste og nyeste service for vores kunder.

SIKKERHED

Sikkerhed er i fokus, når det gælder udførelse af el-arbejde. R&M-EL overholder naturligvis alle lovkrav på området. Som medarbejder i R&M-EL er du sikret i henhold til vores overenskomst med TEKNIQ/Dansk El-forbund.