Artikler 2015

RESTAURANTER SPARER EL MED MOBIL DATALOGNING

Det kan være sejt at trække energioptimering i gang i små virksomheder. Gennem et tæt samarbejde forsøger virksomheden R&M-EL og Københavns Kommune at finde løsningen. Centralt står et nyudviklet koncept med mobil datalogning i københavnske restauranter.

Energioptimering er et begreb, det er svært er være imod. Men i hverdagen hos små og mellemstore virksomheder er det ikke nødvendigvis forbruget af el, der står forrest i bevidstheden.

Læs resten af artiklen (PDF)
Artikler 2014


TEKNOLOGI OG TRADITIONER
Fortid, nutid og fremtid blev samlet, da Vanløse-virksomheden R&M-EL fejrede 95 års jubilæum den 11. juni 2014.

Rammerne var umiddelbart ganske traditionelle, da den mellemstore elinstallationsvirksomhed R&M-EL i maj rundede de første 95 år på Skjulhøj Allé i Vanløse og bød venner, kolleger og samarbejdspartnere indenfor til kaffe og kage. Men inden for murene blev det hurtigt tydeligt, at virksomheden har ambitioner om andet og mere end ”bare” at følge med strømmen.

Læs resten af artiklen (PDF)

Frank Jensen roser R&M-EL

R&M-EL blev rost af Københavns overborgmester Frank Jensen, da virksomheden i juni holdt 95 års jubilæum. Overborgmesteren lagde i sin tale vægt på den gamle virksomheds evne til at sikre en grøn dagsorden.

I midten af juni kunne R&M-EL i Vanløse fejre 95 års jubilæum, og i den forbindelse dukkede overborgmester Frank Jensen op for at rose R&M-EL for at være et godt forbillede for innovativ virksomhedskultur i København.

Læs resten af artiklen (PDF)


Elektrisk og grøn, grøn udvikling på Skjulhøj Allé

R&M-EL fejrede 95-års jubilæum med politiske skulderklap.

Der var fest og fint besøg på Skjulhøj Allé i sidste uge, hvor R&M-EL kunne fejre 95-års jubilæum – blandt andet med festtale af overborgmester Frank Jensen (A), samt med spændende oplæg om fremtidens nyeste teknologi og energimæssige udfordringer.

Læs resten af artiklen (PDF)

R&M-EL jubilæum med pomp og pragt

Da R&M-EL sidste onsdag slog dørene op til 95 års jubilæumsfest, var det blandt andet med tale fra overborgmester Frank Jensen, samt med spændende oplæg om fremtidens nyeste teknologi og energimæssige udfordringer.

Administrerende direktør Stig Elmvang bød velkommen til de små 100 fremmødte gæster, og i sin tale lagde han blandt andet vægt på det gode fundament, R&M El har fået opbygget gennem årene, samt vigtigheden i at uddanne dygtige medarbejdere, der kan føre virksomhedens grønne visioner ud i livet.

Læs resten af artiklen (PDF)

Stærkt partnerskab energioptimerer på nye måder

Et netværk af tre meget forskellige virksomheder er blevet hinandens partnere for at optimere energiforbruget hos virksomheder.

Sammen kaster de den traditionelle tankegang om energirådgivning over bord og går i stedet med kunderne ind på arbejdsgulvet og ser, hvad der skal til, for at få ledelse og medarbejderne til selv at tænke energioptimering.

Læs resten af artiklen (PDF)
VORES BROCHURER

R&M-EL har derfor udviklet et nyt unikt koncept, som reducerer tidsforbruget og prisen som følge af, at rapporterne baseres på faktiske målinger og information indhentet elektronisk.

DOWNLOAD

Læs vores brochure om, hvordan du kan blive lærling hos R&M-EL – vores procedure for ansættelse, hvad vi stiller af krav, hvad vi kan tilbyde og meget mere.

DOWNLOAD

Artikler 2012-2013

Nyt Energi-Lab skaber store energibesparelser

R&M-EL har satset stort på at blive førende inden for energioptimering og har derfor investeret i opbygningen af en nyt Energi-Lab – et high-tech showroom, hvor virksomheder har mulighed for at afprøve de nyeste løsninger inden for energioptimering.

“Med vores nyeste Energi-Lab forsøger vi…

Læs resten af artiklen (PDF)

Energioptimering i praksis

Der er masser af muligheder for at gennemføre energibesparelser i erhvervs- og industribygninger. Det
anskueliggør installationsvirksomheden Røder & Mortensens Eftf. Aps i Vanløse, som nu kalder sig
R&M-El, i et nyindrettet såkaldt Energi-Lab.

Læs resten af artiklen (PDF)

Pionerer på vej

Første hold har gennemført uddannelsen som Cleantech Integratorer på TEC.

I slutningen af april fik det første hold elektrikere deres kursusbeviser og diplomer på overbygningsuddannelsen Cleantech Integrator på TEC Frederiksberg. De er en slags pionerer, der har gennemført et forløb, der går på tværs af traditionelle faggrænser, og som kan vejlede deres kommende kunder bredt i spørgsmål om energi og klima.

Læs resten af artiklen (PDF)
Videoer om R&M-EL

R&M-EL vil være førende inden for energioptimering. Derfor har vi investeret i opbygningen af et nyt Energi-Lab – et high-tech showroom, installeret med de nyeste LED-armaturer m.m.

Læs mere…

Onsdag den 11. juni fejrede R&M-EL deres 95 års jubilæum, hvor vi havde inviteret kunder, samarbejdspartnere og ansatte til lagkage, fest og spændende oplæg af bl.a. overborgmester Frank Jensen.