Hvad siger vores kunder om os?

Hos R&M-EL arbejder vi hver dag på at gøre vores kunder tilfredse og glade for vores udførte arbejde. Da det altid er nemt at sige for en virksomhed, så vil vi lade vores kunder siger det for os.

Vi sætter stor pris på de kundeudtalelser, som vi løbende modtager fra vores kunder.

comments-97860

Jeg har generelt haft et rigtigt godt samarbejde både med R&M-ELs projektleder og formanden på pladsen. De var begge proaktive og var generelt rigtig godt inde i projektet og projektets tidsplan hele vejen igennem.

Lars Peter HansenEkstern Rådgiver - Rambøll, DTU Lyngby Bygn. 206 & 207

Vi opfatter R&M-EL som en seriøs samarbejdspartner og vi satser på at fortsætte relationen i årene fremover.

Søren HassingProjektleder - Science Campus Service

R&M’s medarbejdere har optrådt MEGET professionelt og kundevenligt i denne sag. Såvel i forhold til rådgivning før arbejdets igangsættelse, som dialog og selvstændig håndtering af fremdriften i projektet og problemløsning undervejs. Installationen er udført på et kvalitetsmæssigt højt niveau.

Anne Marie LundBelysningsspecialist/lyddesigner - Philips

Jeg er yderst tilfreds med teamet som er sat på opgaven. De er imødekommende og har forstået budskabet med, at Københavns Universitet (KU) er et arbejdsmiljø, hvor opgaver udføres i bestemte rammer, og der så mange mennesker, som er bygherrer. Alle de implicerede el-installatører har vist stor respekt for miljøet og det værdsætter vi på KU. Stor tak til alle de implicerede!

Reza RadProjektleder og specialkonsulent - Københavns Universitet

R&M-EL har udført energioptimering på Ørestad Skole. På trods af, at skolen først blev taget i brug for 2 år siden har det vist sig, at der var mange penge at spare.

Jesper TroelsenTeknisk Ejendomsleder - Ørestad Skole

Københavns Kommune har høje målsætninger om at spare på energien og blive CO2-neutrale, og i den forbindelse er det rigtig vigtigt, at vi har virksomhederne med os. Mæt Café og R&M-EL er gode eksempler på virksomheder, som frivilligt ønsker at bidrage til dette og være med til at løfte denne opgave med at få energibesparelser igennem.

Lotte KjærgaardGrønne Erhverv

R&M-EL er en grøn og innovativ virksomhed, som vi i Københavns Kommune har et fantastisk godt samarbejde med. Jeg synes, det er enormt positivt at se en virksomhed, der både går forrest på den grønne dagsorden, og samtidig er en socialt ansvarlig virksomhed med stor fokus på gode vilkår for de ansatte.

Frank JensenOverborgmester, København

Vi har haft et dybt professionelt samarbejde med R&M-EL. De er kompetente, utrolig servicemindede og har udført deres arbejde med et højt kvalitetsniveau.

Henrik FiskerVarehuschef - Kvickly Holte

R&M-ELs tekniker formår på højt niveau at arbejde selvstændigt med leverandører og producenter, der er involveret i projektets elementer.

Jan LarsenProjektleder - Greve Kommune